11.01.2008 г., 15:21 ч.

Любовно прераждане 

  Поезия » Любовна
616 0 2

През поле от черепи и трупове,

погубили се във лъжата.

През огъня на страстите,

от власт и болката погубени.

През водопада на забравата

и извора, навяващ вечната тъга,

аз идвам плахо, но със силата на любовта!

 

Аз идвам тук, на края на света,

за да забравя фалша, чувствата и болката позната!

Да, аз идвам, за да си отида,

за да избягам и да се завърна

там, където зная, че си ти,

там, където и сърцето пак не спира да тупти!

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекрасно,сърцето никога не трябва да се отказва да тупти,това стихотверение ми наподобява на война и борба за чувства прекрасни,силни думи изрисувани
  • Силно...!
    с обич, Лия.
Предложения
: ??:??