...Любовта...
Може слънцето да натежи на небето
и завинаги да заоблачи всяко пространство,
може само за един миг да пресъхне морето
и да превърне в пустиня земята,
но вода ще потече отново за нас
и няма да е илюзия от оазиси...
Може също така да стъпят на оста ни
и да я счупят като стъкло,
може и да убият гравитацията,
но не ще се загубим в черна дупка...ние...
Всичко може да се случи! И ще се случи!
Но нищо не може да ни раздели...
Може дори и смъртта
да ни покрие със своя погребален креп;
но никога не ще изгасне
пламъкът на любовта ни...!
© Лили Вълчева Всички права запазени
Не го знаех и може би ще редактирам.