10.08.2017 г., 20:22 ч.

Любовта има стъклени очи 

  Поезия » Свободен стих
547 2 2

като пясък
в часовник
преливам
през
окото
на времето
към  теб
докато
не потъне
и последната ми
песъчинка

и преди

да разбера

че не стигам

до никъде
ме обръщаш
и започвам
отначало
да те търся
а ти
просто
наблюдаваш

как не мога

да спра

тази измама

вътре в мен

ти си имаш

любима играчка

а аз 

мечти

за счупване

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??