29.11.2007 г., 12:39 ч.

Любовта не е за мен... 

  Поезия
1024 0 9

Не съм жена, която може да обича -

твърде слаба съм за това.

Веднъж обичах и болеше,

не мога пак болката да понеса.

Не съм жена, която да обичаш -

твърде силна съм за това.

Силна, като отрова на змия.

Не съм жена, с която да бъдеш можеш -

твърде слаба съм за това.

Страхът от самотата те обвива

със стеблата на бръшлян.

Не съм жена, която може с теб да бъде -

твърде силна съм за това.

Всичко бързо ми омръзва

 и търся свобода -

дори с цената на страха...

© Пламена Огнянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??