3.01.2011 г., 12:38 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
1073 0 22

Разкъсана  от  чакане  сълза,

се спусна много плахо по ресниците.

Взривена от надежди тишина,

се потопи  в  безкрая  на  зениците!

 

Денят,стопен от  недочакан  миг,

от бързане , забрави да си иде!

Нощта-душа на влюбен романтик-

му подари безкрая на звездите!

 

И лятото – обветрено  и  босо,

прижурено от огнени криле,

заплело във косите златокоси

следи от тичащи по пясъка  нозе-

 

остана дълго,дълго покрай нас

забравило,че идва есента…

Влудено от дълбоката ни страст

и   от магията на любовта!

 

Сърцето  мое  твоето   все търси,

понесло кръста на греховно щастие-

със  поглед  да  докосваш мойте  пръсти,

без  разум  да  желаеш  мойто  бягство!

 

Ще бъда твоя!  Ти ще си до мен!

С копнежа на отлитащото лято,

във  залеза на тръгващия ден

и   в трепета кристален на сълзата!

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??