5.08.2007 г., 22:21 ч.

магия за любов 

  Поезия
579 0 6
По стихове на Румен Стефанов

Прясна жарава алено свети
в нощната дивна гора.
Там аз танцувам с дрехи от вятър,
там под звездите сама.

Твоето име тихо нашепвам,
моля се твойта душа
мен да обикне и да засвети,
алена като звезда.

Живия въглен в шепи ще нося,
дланите нека гори.
Зная  че щом любовта аз прося,
тази любов ще боли.

Аз знам, че докато съм жива,
твоята любов ще е магия.
И щом сплетем със теб тела,
винаги горчилката ще пия.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??