9.09.2023 г., 6:11 ч.

Майката на Даниел 

  Поезия » Свободен стих
349 0 0

 

М А Й К А Т А Н А Д А Н И Е Л

 

Майката на Даниел се казва

Въглероден Отпечатък,

носи тя във своята пазва

за бъдещите си деца още много мляко.

 

Много още братя и сестри,

от Даниел По-Мощни ще ни посещават,

които Майка му ще народи,

ако ние продължиме,да я храним.

 

Безпристрастна,статистиката ни отчита

и предвижда за напред,

още по да става плодовита

Майката на Даниел.

 

Само с градус щом се повиши

общата температура на Планетата,

този факт ще позволи,

още по-нахъсано Стихиите да шестват...

 

Не си мислете мили хора,

че ви плаша със илюзии,

това са Факти,Те не Молят,

а ви Разтърсват,за да се Събудите!

 

08.09.2023г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??