19.10.2007 г., 0:26 ч.

Макар че не искам... 

  Поезия
715 0 4
Отдавам се на мига
и за после не мисля,
защото с теб ми е хубаво.
Забравила за всичката тъга, която съм
стаила в душата си,
съм се сгушила в двете ти ръце
и потъвам в топлината.
Знам, че утре може да няма,
че може да сме просто минало.
Да си забравил за мен,
просто ей така...
Защото животът продължава,
макар да не искам без теб да живея...

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??