18.11.2010 г., 16:03 ч.

Малка 

  Поезия
738 0 18



колко е малка

а побира

толкова болка и мъка

и безпределно много

радост

щастие

и любов

 

колко е малка

а как

понякога горчиво

но често и сладко

пари

сълзата в очите ми

за теб

 

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??