Nov 18, 2010, 4:03 PM

Малка 

  Poetry
739 0 18



колко е малка

а побира

толкова болка и мъка

и безпределно много

радост

щастие

и любов

 

колко е малка

а как

понякога горчиво

но често и сладко

пари

сълзата в очите ми

за теб

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??