4.06.2008 г., 15:55 ч.

малки анатомични подробности 

  Поезия » Друга
914 0 12

малки анатомични
подробности

на човешките
взаимоотношения

 

малки камъчета
запетайки
фрагменти
от
мозайки
които
трябва
сам
да
подредиш

 

малки топчета
пиринчени
от
тези
които
хвърляш
на високо
и
вярваш
че
ще
докоснат
облаците

 

малки анатомични
подробности
на човешките
взаимоотношения

 
малки

 

 

а

 

 

така

 

лесно

 

убиват

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??