Jun 4, 2008, 3:55 PM

малки анатомични подробности 

  Poetry » Other
923 0 12

малки анатомични
подробности

на човешките
взаимоотношения

 

малки камъчета
запетайки
фрагменти
от
мозайки
които
трябва
сам
да
подредиш

 

малки топчета
пиринчени
от
тези
които
хвърляш
на високо
и
вярваш
че
ще
докоснат
облаците

 

малки анатомични
подробности
на човешките
взаимоотношения

 
малки

 

 

а

 

 

така

 

лесно

 

убиват

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??