20.03.2011 г., 13:37 ч.

Малко бягство... 

  Поезия » Друга
643 0 5

  Те, нощите и дните, се редуват 

 и някак си променя се света.
 При мен… еднакви са мечтите
 и  винаги един и същ съня. 
 Те,  хората, редуват мисли...
 Усмихват се, а после в тях - тъга. 
 Забързани пропускат часовете
 и молят се за непознатите неща. 
 Дали в стремежа за доволност
 не се унищожава любовта? 
 И само който недокоснат е останал,
 не знае  що е светлина. 
 Те, нощите и дните, се редуват.
 Така било е и така ще си остане.
 Поне за миг от времето се откъснете
 и полетете… красиво е… и не боли.                      

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??