26.04.2009 г., 16:05 ч.

Малко ли е? 

  Поезия » Друга
511 0 4

Една несбъдната мечта
ме посети отново,
протегна ми ръка,
погали ме със слово.

Една илюзия разбита
събра парчетата кристал,
с крила прегърна, скри в очите
запалена отново жар.

Една изплакана сълза
прегърна светлината
и като бисер заблестя,
чертаейки пътека вярна.

Едва прошепнато "любима"
събра във шепата света
Една душа спря да скита.
До следващия тротоар...

 

 

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??