16.10.2013 г., 22:04 ч.

Малко прекалено 

  Поезия » Любовна
856 1 17

Малко прекалено

  

И дори да стихнат всички елфи

на Амур ще спра стрелите остри.

Но как мамят дивните им арфи,

  

а и тези мисли никак бистри.

И какви ли приказни поляни

цъфтят в очите Ви тъй пъстри.

 

Ах, аз ще украся с рубини

гръдта си едва ли не жестока.

Но ни сред смъртни, ни сред богини 

 

жена не ще знае тази болка.

В ръцете Ви да съм тъй блудна,

а да знам, че друг сега ме чака.

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??