23.10.2019 г., 18:59 ч.

Мамо виж 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Друга
652 0 3

Мамо, мамо, виж, бонбон!

Туй е, сине, микрофон.

Мамо, мамо, виж, балон!

Туй е чичко в панталон. 

Мамо, мамо, носи плик!

Туй е, сине, политик!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??