16.11.2017 г., 13:20 ч.

"Мария успях да открия, в сърцето, което реве"... 

  Поезия » Хумористична
547 8 15

Сърцето реве и не спира,
същинско магаре в падина,
тъгата ми, тежка секира...
Сечѝ! Нека млад се помина!

 

Душата ми страда, линее,
три нощи очи не съм склопил.
Стомахът мълчи и не смее
от глад да изпусне ни вопъл.

 

Отивам си, мъртъв съм вече.
Не ще любовта ми... Добре!
Но първо ще хапна, човече,
от глад ни се спи, ни се мре!

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??