21.11.2007 г., 12:45 ч.

Мечта 

  Поезия
607 0 4
Аз искам да бъда със теб,
 а ти може би - не.
Но аз ще отварям врата след врата
     и няма да се спра пред нито една, през огън и жупел
аз ще премина,
сняг и дъжд навред ще преодолея,
но студ
няма да усетя, щом у мен гори споменът за твоите очи.
Напред ще продължавам и от живота няма да бягам,
защото спомена за теб ням да забравям.
Аз вървя напред и препятствия минавам,
но ще стигна аз до теб,
и няма да позволя да ме оставиш сам в нощта.

© Християн Стоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??