Казаха ми скоро: Спри с мечтите!
Не мечтай!
А слез отново на земята!
Изгледах странно, после се засмях.
Отговорих: Не мога.
Ако спра мечтите си, нали...?!
Ще се затворя
в собствената клетка - не може!
Защо ли? Ами защото...
Реалността не само е жестока,
а се... плаща.
Мечтите ли? За тях пари
не вземат още,
единствено така съм си свободна.
И не мечтая за реалност като тази...
Но как с един замах
да променя нещата?
Затуй, простете,
не мисля засега
да се сбогувам със мечтите.
© Нели Всички права запазени
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=119913