7.09.2007 г., 16:21 ч.

Между мислите... 

  Поезия
671 0 5


                        
                  

                  Между мислите...

               Разпилява се скуката...

               Прокрадва се сънят...

               Раздират се съмнения...              

               Полазват думи премълчани...

               Проскърцват глупави лъжи...

               Оплитат се неуместни закани...

               Пърхат трепетни усещания...

               Нагазват непланувани желания...

               Провира се пространството...

               Кръжат усмихнати мечтите...

               Изтича времето неумолимо...

               Загубват се болки разяждащи...

               Лута се бездомно щастието...

               Изплъзва се смисълът...

               Набраздява се самотата...

               Остава вярата...

               Тихо е...


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съдбовно цялата се промених,
    но вярата със нищо не смених.

    ...
    Благодаря на всички за топлите думи!
  • Успех и вярвай!!!
    Поздрав!!!
  • Ех, че прекрасен, благословен стих! Тишина, пълна с вяра - красиво, божествено. Браво, мила Павлина, с обич.
  • Вярата е посока с Любов!Поздрав!
  • Поздравления за вдъхновението
    и за зрънцето вяра останало.
    Запази го ,полей го и с времето
    ще порасне голямо...!
    Прекрасно и вълнуващо си го написала!Браво!
Предложения
: ??:??