5.11.2009 г., 12:48 ч.

Метафорично 

  Поезия
988 0 15

Усмихна се на утрото сънят

и бързо тръгна, щом усети,

че утро е и нов е пак денят,

и слънцето в прозореца засвети...

А тя, зората, някак си мълчи,

а в нея бързат хиляди въпроси,

поглежда със красивите очи,

каква ли вест  денят ù носи...

Една мечта се спря на моя праг,

повярва си, че е осъществима,

и се понесе до небето чак,

бе сигурна, че теб  те има...

А утрото по своему блести

с чара на наивна малка фея,

денят започва и оповести,

че неповторим е, че живее!

 

 

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??