5.04.2005 г., 21:20 ч.

Метро 

  Поезия
903 0 2
 

Рекламите разтварят свойто цвете
 над вече празния перон.
“Вратите се затварят…Отстъпете..”
Сълза пътува в първия вагон.
Без пътеводното небе,
подведена от релси груби,
обидата
като дете
под този град ще се изгуби.
…..
А във тунела на метрото
ще има своята следа,
сълза изгубила окото
-последната сълза.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Докосна ме зад сърцето!
  • Невероятно е! Много ми хареса, така истинско, докосна ме онази.. последна сълза. Поздрави!
Предложения
: ??:??