Apr 5, 2005, 9:20 PM

Метро 

  Poetry
907 0 2
 

Рекламите разтварят свойто цвете
 над вече празния перон.
“Вратите се затварят…Отстъпете..”
Сълза пътува в първия вагон.
Без пътеводното небе,
подведена от релси груби,
обидата
като дете
под този град ще се изгуби.
…..
А във тунела на метрото
ще има своята следа,
сълза изгубила окото
-последната сълза.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Докосна ме зад сърцето!
  • Невероятно е! Много ми хареса, така истинско, докосна ме онази.. последна сълза. Поздрави!
Random works
: ??:??