29.07.2012 г., 15:56 ч.

Миг 

  Поезия
688 0 10


Звездна тишина…
В края ù,
там,
в далечината,
където едва-едва
морето сънливо се поклаща,
от небесните ресници
утринна усмивка се процежда,
първи слънчев лъч
по вълните
плахи пламъчета пали,
а те
в очите ти се отразяват
и ги правят още по-красиви.

 

Не се стърпявам –
очите ти дарявам
със целувка.
 
 
 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??