Дойдох отдалече през тъмното,
преминала болката сляпа,
по тази пътека в стръмното,
сплитала мислите в мрака.
Разтворих се бавно с шепот,
в неспящата твоя зеница,
жадуваща звуците с трепет
от лунна соната по устните.
И в мене прогаряха думите,
оставени в мигове дишащи,
от двама написани някъде,
докоснали заедно дните си.
© Сеси Всички права запазени
Бъди щастлива!!!