Mar 4, 2011, 10:31 PM

Мигове дишащи 

  Poetry » Love
808 0 24

Дойдох отдалече през тъмното,

преминала болката сляпа,

по тази пътека в стръмното,

сплитала мислите в мрака.

Разтворих се бавно с шепот,

в неспящата твоя зеница,

жадуваща звуците с трепет

от лунна соната по устните.

И в мене прогаряха думите,

оставени в мигове дишащи,

от двама написани някъде,

докоснали заедно дните си.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??