Времето лети, всеки момент се губи.
Всяка грешка отминава назад,
погледът върви само напред,
но понякога и от спомени боли,
животът всеки ден и час ни трови,
тази болка не може да се сподели.
Гадно е, когато човек твърде рано е разбрал,
че всяко нещо е с последствие,
че собствените си чувства е ранил,
щом види своето творение,
че себе си е съсипал.
С всичките грешки, които е направил,
колкото и да е плакал
и никога за прошка не е молил.
Този свят е жесток,
но нали всеки човек е част от тази жестокост.
© Свилен Митев Всички права запазени
Не мога да оборя думите в стиха ти, но като
произведение, има да се коригира.
Поздравления!