Dec 28, 2010, 10:51 PM

Миналото не ни напуска 

  Poetry
619 0 1

Времето лети, всеки момент се губи.

Всяка грешка отминава назад,

погледът върви само напред,

но  понякога и от спомени боли,

животът всеки ден и час ни трови,

тази болка не може да се сподели.

Гадно е, когато човек твърде рано е разбрал,      

че всяко нещо е с последствие,                       

че собствените си чувства е ранил,              

щом види своето творение,                           

че себе си е съсипал.

С всичките грешки, които е направил,

колкото и да е плакал

и никога за прошка не е молил.

Този свят е жесток,                                       

но нали всеки човек е част от тази жестокост.

© Свилен Митев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тежки думи наистина!
    Не мога да оборя думите в стиха ти, но като
    произведение, има да се коригира.
    Поздравления!
Random works
: ??:??