3.04.2008 г., 14:45 ч.

Минавам само 

  Поезия » Друга
844 0 28

.........
Тежи от плод небето самодивско.
Покълват още неизказани слова.
Месечината вечерно се усмихва,
а всяко утро ражда ми зора!


© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??