Apr 3, 2008, 2:45 PM

Минавам само 

  Poetry » Other
840 0 28

.........
Тежи от плод небето самодивско.
Покълват още неизказани слова.
Месечината вечерно се усмихва,
а всяко утро ражда ми зора!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??