Мисли
Като разпилени по пода листи,
безредни са моите мисли
и търся последната строфа,
не намирам, каква катастрофа.
Думите бягат, няма куплети,
няма влюбени, няма проклети.
Всичко е сякаш каша голяма,
а в главата ми просто ред няма.
Някой моите мисли обърка
и сега пиша, но все бъркам.
Я да потърся тази разбойник
да върне на място всички до бройка.
© Поли Тодорова Всички права запазени