4.10.2013 г., 20:02 ч.  

Мизансцен 

  Поезия » Друга
584 0 4

Недей, не бива да си друга,
превърнала водата във лед,
ще станеш моята съпруга
и като течен сладолед,
душата ще напълниш с захар,
за да ще живея дълго с теб,
а целият сега театър
е мизансцен от първи ред...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??