Oct 4, 2013, 8:02 PM  

Мизансцен 

  Poetry » Other
582 0 4

Недей, не бива да си друга,
превърнала водата във лед,
ще станеш моята съпруга
и като течен сладолед,
душата ще напълниш с захар,
за да ще живея дълго с теб,
а целият сега театър
е мизансцен от първи ред...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??