28.01.2011 г., 22:34 ч.

Мляко и канела 

  Поезия
594 0 4

http://vbox7.com/play:ece6322d

 

 

Видя ли, че хлапета са звездите,

затичани по пътищата млечни,

към нещо по-голямо от Вселена,

към нещо с размери на прегръдка,

към нещо, от което имаш нужда,

дори денят да е сърдит и начумерен,

към вярата в сутрешната глътка,

от топла нежност и приятел верен…

Нощта е светла, с аромат на обич,

а утрото - от мляко и канела!

Това е, от което имам нужда,

една прегръдка и една Вселена.

© Евгения Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??