17.08.2013 г., 17:22 ч.

Модерни времена 

  Поезия » Хумористична
1036 0 3

          Модерни времена

 

Реших като съвременен поет

да качвам стихове във Интернет.

Малко ме притесняваше това,

дали ще имам авторски права.

Не мислих много и се престраших,

така публикувах първия стих,

последваха втори, трети, …

Затрупах нета с куплети!

А за френдство, то е ясно,

канех аз наляво и надясно.

Но започнах скоро да се вайкам,

защото никой не ме лайква.

До тук май стига за сонет,

нали велик съм аз Поет!

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??