Модерни времена
Реших като съвременен поет
да качвам стихове във Интернет.
Малко ме притесняваше това,
дали ще имам авторски права.
Не мислих много и се престраших,
така публикувах първия стих,
последваха втори, трети, …
Затрупах нета с куплети!
А за френдство, то е ясно,
канех аз наляво и надясно.
Но започнах скоро да се вайкам,
защото никой не ме лайква.
До тук май стига за сонет,
нали велик съм аз Поет!
© Марин Маринов All rights reserved.