20.12.2007 г., 11:44 ч.

Моето семейство 

  Поезия » Любовна
1260 0 5

 

Моето семейство

Теодора, Теодора -
ти си в живота ми опора.
Дари ни ти със син -
кръстихме го ний Мартин.
Расте красиво, умничко дете -
как радостни сме всички под синьото небе.
Всеки ден дарява ни с усмивка блага -
щом някоя щуротия извърши веднага.
Отглеждаме го с любов голяма -
той е радостта на тати и на мама.

© Гри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??