Dec 20, 2007, 11:44 AM

Моето семейство 

  Poetry » Love
1266 0 5

 

Моето семейство

Теодора, Теодора -
ти си в живота ми опора.
Дари ни ти със син -
кръстихме го ний Мартин.
Расте красиво, умничко дете -
как радостни сме всички под синьото небе.
Всеки ден дарява ни с усмивка блага -
щом някоя щуротия извърши веднага.
Отглеждаме го с любов голяма -
той е радостта на тати и на мама.

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??