10.01.2012 г., 15:00 ч.

Моето сърце 

  Поезия
669 0 5

Наричам те черупка празна,

мое вкаменено сърчице.

Ти, пустиня еднообразна,

на сълзи предвестнице.

 

Огъня, който в мен гореше,

го чувствам толкова далечен.

Нищо не е както беше -

ледът превръща се във вечен...

 

Настъпи нощ безкрайна

и открадна моите мечти.

Самотата стана трайна,

част от мене е почти.

 

Тъй живея ден след ден,

мислейки, че съм добре,

на лъжите си във плен -

 

оковавам своето сърце.

 

 

 

© Косара Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??