10.01.2014 г., 11:24 ч.  

Моите междувремия 

  Поезия » Любовна
432 0 2

Моите междувремия

В залеза спира времето
и настръхват многоточия.
Това са моите междувремия.
Шепота на сърцето
и болките от камъчетата остри.
Тишините изплакани.
И сълзата отронена.
Въгленчето с което
пиша думите боси
на моите стихове.
Пролетта и надеждата,
лятото, вярата и любовта.
Есенното кестенче
и зимното врабче.
И едно безумно обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??