Някой ден, когато в мене
избуят чувства нови,
аз ще се завърна. Може би.
Някой ден, когато бурята
останала е минало
и демоните в теб са укротени,
аз ще се завърна, може би.
Някой ден, когато от пътища
безкрайни уморена
оставя се подвластна на
безвремието на времето -
аз ще се завърна, може би.
Дали ще ме дочакаш?
Не зная, нито дали ще бъде краят
или двама една пътека
заедно ще споделим,
и заедно ще продължим?
Може би!
© П Антонова Всички права запазени
🌻Благодаря!