9.12.2007 г., 10:24 ч.

Молба към Бога 

  Поезия » Философска
1554 0 21

Молба към Бога

 

 

 

                    (стара легенда)

 

 

 

От морския бряг, отгребах шепа пясък,

вдигнах нагоре ръката, в очите със блясък

и Бога помолих смирено: "Боже,

моля те, направи така да може

колкото са песъчинките в ръката,

толкова да са ми годините на земята.

Моля те Боже, създай ми радост!"...

... Но забравих да си пожелая,

да са години на здраве и младост...

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??