3.05.2008 г., 13:00 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
591 0 6

Единствено във тебе, Господи,

остана ми последната надежда,

във този свят, задъхал се от злоба,

за малко топлина и нежност.

Нима не виждаш, Боже мили,

чедата си с убитите си души,

как влачат костите си гнили,

как всичко свято се руши?!

Това ли е наистина животът?

Нима такъв си го създал?

Едва четирдесет годишен,

сякаш два живота изживял.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??