7.07.2017 г., 17:56 ч.  

Молитва 

  Поезия » Философска, Бели стихове
1072 5 7

На водата ти

тиха 

езерна

аз съм дъното

и мълчанието.

Господи,

превърни ме

във вятър!

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??