Jul 7, 2017, 5:56 PM  

Молитва 

  Poetry » Phylosophy, White poetry
1055 5 7

На водата ти

тиха 

езерна

аз съм дъното

и мълчанието.

Господи,

превърни ме

във вятър!

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??