19.01.2017 г., 9:18 ч.

Моля! 

  Поезия » Друга
268 1 3

Моля!...
Окончателно затръшни ми вратата.
Не оставяй пролука удобно,
за да се върнеш, падне ли мрак.
При мен е светло, но и бездомно.
Като липсващи дири, покрити от сняг. 

Не оставяй да чака Надеждата,
щом не е първата, а последната...

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??