24.07.2012 г., 22:12 ч.

Момчето, което забравихме 

  Поезия » Друга
583 0 6

                                         

 

 

 

                                           Дайте ми лист провикна се Храмът

                                           От всичкото Аз съм опитал

                                           Сега с думи ще градя

                                           Сипете си сутрешна промисъл

 

                                            Ами ето ти лист

                                            Аз нали съм отвикнал

                                            ("никога не се оПравдавайте") 

                                            Фулмастер искаш ли

                                            Не друго ама не пораснах

                                            Аха 

 

                                            

                                            Дайте ми меч изкряска нощта

                                            И стъпки ми дайте

                                            Да стъпвам върху им

 

                                        

                                            Те преди столетия тръгнаха скъпа

                                            А още са тук

                                            Щом искаш меч

                                            Изрови си кръст

                                            Аха

 

                                 

                                            А утре може ли да умрем  Ага а

                                          

                                           Както винаги Исмаиле

                                           Както всякога

 

                                        

                                           Ами моите корени дълбоко пронизаха

                                           Ами стъпките все по ясно заглъхват

                                           Ами другия ден на мечтата

 

                                          

                                          Ами всичко това е от виното

                                          От антракта един вид

                                          Аха

 

 

                                           И ако съм лист те какъв ще ме пишат

                                           И  ако съм бял бих бил ли начало

                                           И ако съм аз мога ли да не съм

 

                                           Можете Можете Можете

                                       Вие всичко можете

 

                                       Дайте ми лист провикна се Храмът  

 

                                       Тогава всички Го чуха  

 

 

                                                       

                                                            6.6.2008г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??