7.10.2009 г., 16:45 ч.

Моменти... 

  Поезия » Друга
582 0 2

Някой моменти...
Минават покрай нас толкова бързо,
че едва успяваме да разберем,
едва успяваме да премигнем,
едва успяваме да осъзнаем какво става.
Някой моменти...
продължават повече от секунда,

а ни се иска цяла вечност да продължат.
Някой моменти...
са дотолкова нежелани, че само
затваряме очи за да свършат.

То е като да се събудиш нарочно от кошмара.

Плашат ни.

Не ги искаме.

Не сме ги чакали.
Но ги има и тях.
Някой моменти...
са като дъжда и като вятъра.

Като слънцето и морето.

Съвършени сами по себе си.

Красиви, откъдето и да ги погледнеш.

До болка истински.

И чисти.
Някой моменти...
идват в повече.
Някой момени...
направо липсват!

© Приказка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??