Момичето, което отключваше
пазарите
и заключваше деня.
Момичето с черешите
политна...
И те се вдигнаха
като дъги.
Лицата на търговците
се удължиха.
Минаващите
спряха си сърцето.
А някой
се усмихна,
прибра пастелите
и продължи.
© Божидар Пангелов Всички права запазени
я вижда!Стресиращо и шармантно поднесен стих!
Благодаря ти,а ти къде си!?