16.02.2014 г., 18:10 ч.

Морските мъже 

  Поезия » Хумористична
381 0 0

                                                               Морските мъже

                                                                                   

                                            Морските мъже - тия подводни скали,

                                            тия чакащи гларуси гладни

                                            пеперудите нощни, хрисими и добри,

                                            да долетят за приключения жадни.

                                                                                      

                                            Долетят ли и по плажа плъзнат

                                            с оскъдни бански влезли в дупето,

                                            към тях се спускат щом зърнат,

                                            че легнат и от слънце закрият лицето.

                                                           

                                            Любов окъпана в морските води.

                                            Любов пареща на топлия пясък.

                                            Любов огрята от едри звезди.

                                            Любов замайваща от прибойния плясък.

                                                                    

                                            Любов с мечти под лунните лъчи.

                                            Любов с обети под слънцето горещо.

                                            На раздяла мъжете с крокодилски сълзи

                                            махат за сбогом с ръка и още нещо...!

                                                                                 

                                                                   

               Закъснял поздрав за всички Второфевруарковци и Валентинковци!

               P.S. ,,... още нещо..." имам предвид един от пръстите на ръката.

               Някой да не си помисли ,,друго нещо"!?                

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??